tiistai 28. tammikuuta 2014

money #

Työt loppuivat marraskuun lopussa, joulukuussa ilmottauduin työkkäriin jne. ja tammikuun ekoina päivinä täytin asumistuki ja päiväraha hakemukset. Nooh työtodistusta ja tilinauhoja odottelin työnantajalta. Sitten kun ei alkanut kelan päätöksiä kuulumaan niin soittelin sinne ja sanoivat ettei työkkäri ole laittanut lausuntoa sinne. Soittelin sitten työkkäriin ja he sanoivat että tarvitsevat siihen vielä sen työtodistuksen. Otin sitten työnantajaan yhteyttä, että lähettäisi sen minulle.

Sillä välin ajattelin, että niissä päätöksissä kestää vielä, että haen sillä välillä sosiaalitoimesta toimeentulo tukea. Muuten kyllä saisin, mutta he tarvitsevat siihen tiliotteet. Nooh olen nyt kolme kertaa parin kuukauden sisään tilannut verkkopankki tunnukset, että saisin ne tiliotteet, mutta ne eivät ole vieläkään tulleet. Lähin konttori on 50 kilometrin päässä. Jes ! Sitten kun nyt vihdoin sain sen työtodistuksen ja vein sen työkkäriin niin siitä puuttuu työsuhteen loppumisen syy.. Eli siihen pitää vielä hankkia jotain lisäselvityksiä jne.. Mukavaa tämä ilman rahaa eläminen. Laskupino on jo aikamoinen, jos nyt vielä viikon kestäisi jotenki niin sitten saisin parin kuukauden rahat jo kerralla :)


(google)

Työkkäristä lähdettyäni törmäsin kaupungilla serkkuuni. Istuttiin parkissa hetki kunnes tuli mieleen, että ois hyvä hetki lähteä vähän jääradalle leikkimään autolla :D Oli aivan ihana ilma ja jäärata oli hyvässä kunnossa ja aivan tyhjänä. Propsit sille joka sen jääradan on tuohon kaupungin läheisyyteen tehnyt. Mahtava paikka käydä vähä purkaa paineita.



Ei muuten kannata ladata semmoista peliä puhelimeen kuin Pixwords, lievästi sanottuna jos on koukuttava ! :D



Onko kukaan muu alkanut jo pelaamaan tätä? :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! : )